Innstillinger
Rediger bryllupsinformasjon
Passordet du logger inn med
Her endrer du passordet til brukerkontoen din, altså det du logger inn på bryllup.no med.
Skal du endre passordet gjestene bruker for å åpne bryllupssiden deres? Det ligger under Nettside, «Nettadresse og passord».
Faresone
Når du sletter kontoen din, blir all data permanent fjernet. Dette kan ikke angres.